Med örat mot asfalten och klackarna i taket

Följer den grekiska valrörelsen med stigande oro. Våld, rasism, en pågående självmordsvåg, polarisering och hjärtsjuka som inte har råd med mediciner. Kämpar för att inte helt deppa ihop med allt som sker just nu. Idag blev jag intervjuad av fina Cecilia Hagen Expressen. Ni kan läsa på Söndag. Vi åt en ljuvlig lunch på Mathias Dahlgrens Matbar:

Dagens Outfit: H&M-klänning och Örhängen SIF Jakobs från Gecco Stockholm.

Sen var jag med i Radio1 hos Cissi Wallin tillsammans med en sociologiprofessor och en statsvetare. Det blev ett intressant samtal där jag gav deras teoretiska krisresonemang kött och blod, fakta och scener från ett krisdrabbat land. Min ambition är att försöka förmedla en bild och en känsla av vad som egentligen pågår på gatan, hur människors vardag påverkas och ringa in orsaker och konsekvenser. Nu ska jag packa, vila och gå på fest. Hoppas ni får en fin dag. Imorgon kan ni vara med i Ring P1 099-51010.

Dela på

3 Svar på “Med örat mot asfalten och klackarna i taket”

  1. Du om någon har möjlighet att förmedla känslan och den pågående vardagen i Grekland. Just nu står tiden stilla och alla håller andan i väntan på valresultatet men samtidigt springer grekerna ett oändligt maratonlopp.

  2. Your reporting on the crisis In Greece is so valuable, keep up the good work!

    PS. When I grow up, I want to be just like you. Major girl-crush! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *