Öluff och förkylt farväl!

Och dagarna under solen går och kommer aldrig åter. Livet rusar iväg. Varenda morgon inleds med strandpromenad eller någon typ av träning och sen arbetar jag i några intensiva timmar för att därefter belöna mig med fritid. Jacob har varit här och vi har åkt till Koh Rok med våra vänner Lasse & Pontus som bor på magiska Cape Shambhala. Koh Rok bjöd på bästa badet i turkost vatten och kritvita stränder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tillbaka på Koh Lanta väntade strandlek och träning med finaste väninnorna:
IMG_2362

Fullmånenatten firades på den mikroskopiska ön Koh Jum utan andra störningsmoment än en apa som hoppade på halmtaket hela natten. Vi bodde på Koh Jum Resort i en teakhouse villa med havsutsikt som var lite dyrare men jag skulle inte rekommendera den. Hela poängen med att åka till Koh Jum är att bo enkelt och billigt i en hydda. Nästa gång är vi ute i god tid och tar in på Joy Bungalows som inte ens har el. Där får gästerna var sin lykta på kvällen.
IMG_2412

Min vackra och visa väninna Malin Berghagen är här och vi har skrattat mycket och hittat på en hel del kul. Linda Eliasson har tränat oss i SUP- Stand Up Paddle Board och Boot Camp:

IMG_2477

Så hittade vi till den grekiska tavernan El Greco och käkade souvlaki, spanakopitta, tzatziki och annat gott som min älskade Melina älskar: IMG_2562

Här med Malin och vår kompis Pontus som bor på en gudomlig udde på södra Koh Lanta.

DSC_7697

Nu har min Jacob åkt och jag är så förkyld att jag knappt kan andas. I 30 plusgrader. Jag bäddar ner mig och skriver på en massa artiklar som väntar och förbereder nästa P1 Debatt som handlar om Jämställdhet. Alla tips är välkomna. Finns det någon fråga du undrar över eller någon särskild du vill höra i debatten så är det fritt fram. Stor kram på er alla.

Dela på

Ett svar på “Öluff och förkylt farväl!”

  1. Hej!En bra fråga!Jag tycker inte att vi är jämställda i Sverige!Löneskillnad mellan kvinnor och män är stora,alla grova våldtäkter där utsatta kvinnor få skylla sig själv och gärningsmän går fria!När jag läser i tidningar just om domar i våldtäktsmålet undrar jag var är det här för land?!Kvinnovänlig-knappast!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *