Debatt om P1 Debatt

Hej vänner. Det har varit hektiska dagar sen premiären för P1 Debatt sändes i söndags. Här kan ni se deltagarlistan som inbegrep allt från SD-kurirens Paula Bieler till Vänsterpartisten Abe Bergegård från verkstadsgolvet i Lund. Alla möjliga människor och alla möjliga åsikter. Men sen har debatten om debatten tagit vid som ni bland annat kanske sett på Twitter och medier.

Här kan ni lyssna på programmet i sin helhet. Jag ber om överseende för premiärnerver och att jag drabbad av min tidsoptimism lyckades bjuda in alltför många gäster. I nästa program blir det färre och mer utrymme för att de ska få samtala med varandra.

Här kan ni läsa SvD.

Här kan ni läsa Mona Masri i DN

Här kan ni läsa Expressens Karin Olsson.

Här kan ni läsa Peter Lööv Roos i Dagens Seglora.

Här kan ni läsa Mohammed Ryback i Politism.

Här kan ni läsa min egen Metrokolumn.

Det finns massor där ute som jag inte orkar länka till men vad ni än gör, missa inte att lyssna på detta briljanta inslag i Tankesmedjan i SR som fick mig att skratta så tårarna rann. Klicka HÄR!

Vill ni följa med mig på Koh Lanta i Thailand är ni välkomna på Instagram: pascalidou

Där har min fantastiska väninna Malin Berghagen nyss tagit denna bild. Jag snodde den från hennes fina blogg här.

Never bend for bullshit. Stort tack för ert stöd.

1335292c8e3011e3bdab12d534f34f8c_8

 

Dela på

4 Svar på “Debatt om P1 Debatt”

  1. Jag har seet din FB–sida och nu din blogg. Uppenbart omger du dig bara med ja-sägare. Innerst inne hoppas jag att du skäms över ditt rasistiska och sexistiska påhopp. Du vet väl att hets mot folkgrupp även omfattar vita kristna europeer?

  2. Det 20 hysteriska vänsterdebattörer på varje liberal.
    Inget undantag i denna debatt.
    Att nästan alla journalister har gröna eller vänstersympatier gör att det kan gå så fel som det gjorde i debatten.
    Dvs att inklusive moderatorn angriper dom få stackarna som inte tillhör den dogmatisk vänstern.
    Jag känner inte att vi bor i ett fritt land när personer som Pascalidou leder debatter i våra public service kanaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *