Sista dagen den här svängen

God morgon från Koh Lanta. Idag packar jag för att åka hem. De senaste dagarna har jag arbetat med att förbereda P1 Debatt som ni kan läsa mer om här och som sänds nu på söndag kl. 16.00 direkt från Kulturhuset. Det är en öppen direktsändning dit ni alla är välkomna. Men mellan gästbokningar, research och frågeformuleringar har jag klämt in SUP- Stand Up Paddle Board med fantastiska Linda Eliasson på Slow Down på Klong Dao Beach, Thaiboxningstävlingar där min tränare Payap vann med ett leende på läpparna och lek med min Melina. Här kommer ett axplock:

IMG_2205

Före matchen:
IMG_2232

Under matchen:
IMG_2241
Efter matchen:
IMG_2242

Om ni undrar var jag äter lunch varje dag så avslöjar jag min hemlighet lite motvilligt. I det här garaget. Utan namn. Supergott och busbilligt:
IMG_2263

Nu ska jag snart ta transfer till Krabi, två färjor och sen flyga till Bangkok. En övernattning på flygplatsen för att sen flyga hem till Stockholm. Vi ses snart men glöm inte att vi bygger våra egna sandslott, vi sätter gränserna, vi avgör hur stora och pampiga de kan bli, hur mycket plats de kan ta. Låt den gränslösa fantasin flöda. Du kan mer än du tror:
IMG_2244

Dela på

4 Svar på “Sista dagen den här svängen”

  1. Vad underbart det ser ut! Fullt av träning =)

    Vilken lyx att du har fått köra med underbara Linda. Hade henne som PT på Lanta när jag var där över jul, plus att jag körde alla hennes pass. I hennes blogg får man riktigt bra kost och träningstips på Lanta om man vill hålla formen på semestern. lindalakohlanta.shapemeup.se/

  2. P1 debatt ja… Det var ju ingen debatt. En massa människor med samma åsikt i rad och sen kom det på slutet en och annan motsatt åsikt. Nej, jag vet inte om detta skall fortsätta. Om det tex i kommande program skulle handla om vården, skall då vi ha 10-15 representanter från olika patientföreningar och sist Göran Hägglund? Och din egen medverka kändes i första avsnittet knappast annat än partisk. Trist var det.

  3. Ser riktigt härligt ut:-)). Tycker du är en super stark kvinna som har väldigt bra åsikter och kan diskutera. Vi behöver fler som dej, som kan föra människors rättvisor framåt. Vet att många är kritiska mot dej men det är för att de inte kan se sanningen. Många uttalar sin kunskap på påstående och rykten vilket du inte gör. Keep up the good work bästa Pascalidou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *