Om förorten och utanförskapet i TV4

Det finns så mycket jag skulle vilja berätta för er men jag hinner knappt skriva av allt som måste göras. Idag var jag med i ”Efter tio” i TV4 i Malous Bokklubb och talade med Susanna Alakoski om förorten och utanförskapet som jag skildrat i alla mina böcker på olika sätt. HÄR kan ni se klippet.

Dela på

8 Svar på “Om förorten och utanförskapet i TV4”

  1. Du leverar bäst precis som vanligt!
    Jag följer allt du gör i TV och annan media, känner mig nästan som en stalker, haha! Men jag är så glad över ditt arbete mot rasismen och du är en förebild för många av oss, ska du veta! Heja dig, Alexandra!

  2. Jag såg klippet och när ni pratade om att ha blivit beskyllda för att svikit er klassbakgrund och dess värderingar så känner jag mig träffad, inte för att jag tror att du minns något av just min kritik, men jag skäms i alla fall och jag ångrar det. Förlåt mig, även fast du inte kanske inte minns ett smack av det, det var för övrigt inget värt att minnas, och jag hoppas att det faller eller förblir i djup glömska.

  3. Du ar en inspiration!! Minns forsta gangen jag sag dig i Mosaik. Du var sa smart, sa kunnig, sa charmig, sa vacker! Har stod en ung indvandrarkvinna och ledde ett program pa svt! Jag vart blown away! En liten liten rost viska: kan hon sa kan jag! Tack Alexandra for det! Tack sa mycket!

  4. hittade precis hit och har sutitt och skrattat se5 jag gre5tit en le5ng stund se5 nu har jag le4nkat din blogg i ett vindoftande blogginle4gg ;)Ha en skf6n helgKarin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *