Pascalidous Powerweek Dag 3

Elounda Bay Palace på Kreta leker livet. Vi skrattar och stärker varandra, vi står i bryggor och på händer, vi mediterar och reflekterar. Dagens tema var Yogans Filosofiska grunder: Non-judgment och Self-Acceptance. Vi diskuterade bland annat hur lätt vi dömer båda andra och oss själva och hur svårt vi har att acceptera och älska oss själva som vi är. Givetvis hamnade vi i diskussioner om skönhetshets, ungdomsfixering och åldrande och perfektionspressen som tynger allas våra axlar. Det skönaste av allt med mina resor är att alla deltagare är så avslappnade och generösa mot varandra. Själv går jag helt osminkad och ofixad hela veckan och njuter av att bara vara och lära mig mer om livet och det mänskliga mysteriet.

Idag var det så hett att jag fick låna några extrahattar från min generösa grupp. Väl medveten om att jag såg ut som en hattförsäljare:

IMG_1959

Sen blev det en båttur för mig och härliga Karolina Strömgren som varit med på två av mina tidigare resor till Santorini. Efter den första resan startade hon sajten Vavawoom. Nu åkte vi båt för att plåta coola Johanna när hon åkte vattenskidor som en havsnymf. På stranden stod resten av gruppen och hurrade:
IMG_1962

Det här är innan hon kommit upp på benen. Sen dog min telefon:
IMG_1971
Imorgon bitti hörs vi i Go Morron Sverige, SVT om Greklandskrisen som nått klimax. Missa inte för jag har massor att rapportera om. Kram till er alla.

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *