Pascalidous Powerweek just nu!

IMG_1297
Hej vänner och God månad! Nu är sommaren äntligen här. Den årstid jag älskar mest och längtar efter hela året. Jag befinner mig på min årliga Boost Camp – Pascalidous Powerweek– som jag arrangerat de senaste fem åren i Grekland med Sveriges bästa Yogalärare som Guest Stars. Denna gång med fantastiska journalisten, författaren och Yogaläraren Karin Björkegren Jones Vi är 23 personer från Stockholm, Västerås, Karlstad och Skånetrakten, män och kvinnor i alla åldrar, som tillbringar en vecka på magiska Elounda, på Kreta.
IMG_1268
Vi tränar Yoga varenda morgon mellan 7.00-9.00 och 17-18.30 på eftermiddagarna. Vi simmar, leker, läser, vandrar och joggar, äter gudomligt gott, tar Spa-kurer och åker vattenskidor, gör stärkande samtals- och skrivövningar, delar visdomar och erfarenheter, gråter och skrattar ihop. Jag älskar dem alla. Så olika människor, så starka och spännande och kärleksfulla och modiga.
IMG_1286
På stranden försöker jag sno åt mig lite tid för att inspireras av gamla grekiska dramer inför den kommande utmaningen. Här med min lillasyster Dimitra som är med i år och just idag lärt sig att stå på huvudet!
IMG_1214
Mycket andningsövningar och meditationer blir det också. Perfekt för utmattade själar som jag: IMG_1274
Imorgon kommer mera men jag vill bara tipsa er om att semestra i Grekland som behöver turismen mer än någonsin.Vintern har varit hård med både finans- och flyktingkris och fortsatta sparåtgärder så boka en resa och njut!

Dela på

3 Svar på “Pascalidous Powerweek just nu!”

 1. Lärde mig just att människans empatiska förmåga byggs upp i dagdrömmar. ( man kan faktiskt se det i apparater som mäter hjärnans aktivitet)

  Uppkoppling på Internet och mobiltelefoner gör att vi dagdrömmer mindre numera….

  Ska börja sommaren med att åka ut till havet, mata tärnor och dagdrömma lite ( med likadana glittriga gröna solglasögon som Dimitra bär…)

  Dream on…

 2. 🙂 hm jag har också semester….nästan. Jobbar bara 20% just nu …

  V.26 ska jag ta någon sista minuten… Tja ja det kanske blir Grekland då 🙂

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *