Återkomsten

IMG_1590Sista doppet i Egeiska Havet. Jag kastade mig ut i det blå. Sedan packade jag väskan och for till flygplatsen.

Flyget var kraftigt försenat på en relativt tom Atensk flygplats.Från att ha umgåtts med 23 inspirerande människor har jag tillbringat halva dagen i ensamhet. I tystnad. Och jag är fylld av saknad och tacksamhet för en vecka med stärkande samtal och skrivövningar och vandringar och helande havsdopp och gudomlig mat och stjärnklara nätter. Igår natt hade vi avslutningsmiddag med grekisk folkdans och fyrverkerier. Jag har ju lett dessa resor i fem år nu och det blir bara bättre. Yogaläraren Karin Björkegren Jones är vis och varm och metodisk och pedagogisk i sin undervisning. Med sin hypnotiska röst försatte hon oss i djupa meditativa tillstånd efter yogapassen och sedan kunde jag leda förtroliga samtal och väva in anekdoter ur min mytologiska, historiska, kulturella skattkammare.IMG_1133

Nu är jag redan i färd med att planera nästa Boost Camp och Pascalidous Powerweek. Då med Thalassoterapi och Ayurvediska inslag. Här och mina sociala medie-kanaler kommer ni hitta mer information så småningom. Här med lillasyster Dimitra till höger som gör sin första huvudstående någonsin:
IMG_1442
Här med alla som rymdes på bilden:
IMG_1496

Nu är det dags för sista P1 Debatt söndag 5 juni 16.00-18.00 på Kulturhuset i Stockholm. Denna sista sändning handlar om Monarki vs Republik. Välkomna att ta farväl på plats eller medverka via sociala medier.

Dela på

3 Svar på “Återkomsten”

 1. Om jag träffade Pascalidou på ett event och fick ställa några frågor då skulle det bli:

  Vad har hänt i Rinkeby sedan du var 15 år? (-85 måste det väl bli)

  Bättre eller sämre?

  Vad drömde Alexandra om som 15-åring?

  Är våra politkerproffs nåt att ha eller är det bättre med en glad amatör?

  Nu ska jag läsa Alexandras Korsvägar ( det lär finnas en intervju där med Jerry Williams som snackade Söderslang så Alexandra fick be om en lång privatlektion av J.W…..)

 2. 1928 hade nazisterna i Tyskland 2,37% av rösterna, några år senare när depression och massarbetslöshet var ett faktum var man uppe 37% och som vi alla vet utvecklades det till en diktatur.

  Filmen Cabaret ( byggd på romanen Farväl till Berlin)skildrar tiden 30-33 då allt detta skedde. ( Lästips /filmtips..)

  Varför går extremhögern så kraftigt framåt i europeiska demokratier.

  Beror det på övergivandet av full sysselsättningspolitik och socialt missnöje, fri rörlighet och därpå följande lönedumpningar etc?

  You tell me!

  Hoppas att massorna i miljonprogrammen reser sig och tar till vara sina demokratiska rättigheter och röstar i nästa val.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *