Premiär för min Podd FAIR TALKS

Mörkret aktar sig för ljuset. Hatet aktar sig för närhet. Det finns så många sätt att göra världen lite bättre. Ett sätt är att synliggöra och stärka de som verkligen gör skillnad. Jag har ägnat hela mitt yrkesliv, de senaste 20 åren, åt att blotta och skildra orättvisor, utanförskap och exkludering. Jag har skrivit artiklar och böcker, gjort radio och tv, föreläst om vikten av att kämpa emot, att höja rösten, att bygga broar. Nu har jag premiär för min Podd FAIR TALKS- där jag lyfter fram och samtalar med Världsförbättrare. Människor som gör skillnad. Först ut är fantastiska journalisten och utrikeskorrespondenten Magda Gad. Ni måste bara lyssna och inspireras! Lyssna HÄR!

Dela på

2 Svar på “Premiär för min Podd FAIR TALKS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *