Svenska Hjältegalan 2017

Världen är liten och livet gör sina cirklar. För ett par veckor sen åkte jag hem till Fatma i Fittja för att tala med henne om de nattvandrande mammorna och våldet i våra förorter. Häromkvällen fick jag äran att dela ut ett pris till Fatma på Svenska Hjältegalan. Hon är en sann förebild som tillsammans med sina kompisar försöker skapa trygghet i det offentliga rummet.

Galan kan ni se på måndag den 11 dec kl. 20.00 på TV4. Räkna med att bli rörd till tårar.

Tack Karin Törnblom för foton.

Klänning från 2ndday

Dela på

2 Svar på “Svenska Hjältegalan 2017”

  1. Kära Alexandra, jag sitter i skrivande stund i ett rökmoln med darrande hand. Tillbaka på jobbet igen. Nyss smällde de en smällare i en av korridorerna. Min arbetsplats…. Tack för fin blogg

  2. T o m det har svenska media personligheter stulit från mig – alltså inte priset utan själva idén till galan – som jag skickade till bl a Kronprinsessan Victoria och Tv3 när jag sökte jobb där 2005 efter min första hemkomst från Hawaii.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *