Tack Thailand! Hej Sverige!

Två månader på Koh Lanta i Thailand är över. Jag började gråta redan på avslutningen som Sanuk Svenska Skolan ordnade för Melina.

Jag blickade tillbaka till en lyckad Boost Camp, Skriv-och träningskursen, jag ordnade med fantastiska deltagare där vi skrattade och grät, svettades och skrev. Ni som vill veta om kommande resor kan hänga med i bloggen eller hålla utkik på Facebook-sidan Frontkick. Snart kommer information om Pascalidous Powertrip i Grekland.

Det jag tar med mig från Thailand är hur bra jag mår av morgonträning – från thaiboxning till SUP med Linda Eliasson. Sen kunde jag arbeta med  P1 Debatt, skriva krönikor och artiklar, läsa och umgås med familj och härliga vänner resten av dagen med ett helt annat fokus. Det var så skönt att leva i en skön symbios med Tess Merkel och Malin Berghagen och alla barnen som sprang barfota mellan husen. Att vakna sex på morgonen till fågelkvitter, sätta sig med en kopp kaffe i bara en sarong och arbeta tills min Melina vaknade var en sann njutning. Och att slippa smink, skor och riktiga kläder i en hel månad var en sådan frihetskänsla.

Jag kommer minnas det magiska huset, Poseidon Villa F5,  en oas av lugn där man kan arbeta och retirera på Malee Seaview. Fräscht, modern, luftigt och rymligt med en takhöjd som får tankarna att växa. Jag önskar att jag bodde lika stort även här hemma så jag slipper packa ner halva mitt liv på vinden. Men den största lyckan var att få tillbringa mycket mer tid med människan som gett mitt liv nytt mål och mening:

Meli-9783

 

IMG_2905
IMG_2909

Dela på

2 Svar på “Tack Thailand! Hej Sverige!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *