Utsedd till Årets Talare / Moderator!

Även om jag ser skeptisk ut på bilden så är jag så hjärtinnerligt tacksam för utmärkelsen som Årets Talare / Moderator! Motiveringen kan ni läsa HÄR.

Jag firade genom att föreläsa för tunga akademiker på Södertörns Högskola i två timmar idag och nu ikväll för en härlig publik på Stockholms Stadsbibliotek!

Tack till alla er kunder, klienter, patienter och arrangörer som anlitat och lovordat mig och tack till alla er som röstat.

Tusen Tack till alla ljuvliga på Talarforum.

Jag kommer aldrig tystna. Så länge jag andas kommer jag att tala och formulera frågor.

Så länge jag andas kommer jag ge andra människor röster och lyfta fram flera förmågor och perspektiv på de scener jag förfogar över.

Tack till mitt hemland Hellas som uppfann retoriken och tack till alla er som försökt tysta mig. Jag vann.

Tack till alla er som i alla år applåderat, omfamnat och uppmuntrat mig. Ni bär mig genom livets uppförsbackar.

Här kommer motiveringen för er som inte orkar klicka:

Alexandra Pascalidou

Årets talare – Moderator

Passionerad. Modig. Påläst. De uppskattande orden kommer från nöjda kunder som beskriver Alexandra. Hennes enorma driv har gett henne en imponerande karriär, där omväxlingen är stor och uppdragen varierade. Därmed har hon en stor kunskap som hon skickligt använder sig av i sin roll som moderator. Det får hennes intervjuobjekt att känna sig trygga. Alexandras förmåga att sprida glädje och entusiasm även i svåra sammanhang får publiken att känna sig inkluderad och vila tryggt i hennes händer. Hon har blivit prisad för sitt brinnande samhällsengagemang såväl nationellt som internationellt. Nu uppmärksammas hon även välförtjänt för skickligt modererande.

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *