Våren vankas

Anledningen till att jag idag vankar fram som en anka. Min adoptivbror, Micke Nyqvist slogs som om jag vore Tom Cruise i Mission Impossible. Vad ni än gör, gör inte som jag som tränar en gång i månaden med ett storhetsvansinne som om jag vore en ung atlet. Valborg idag. Våren är nästan här. 

Jag älskar den här staden trots att den inte direkt anstränger sig för att förföra sina invånare med bländande solsken. Nu önskar jag er alla en trevlig valborg! Stor vårkram till er alla.

Dela på

4 Svar på “Våren vankas”

  1. Kalo mina! I morgon öppnar alla beach bars här i närheten, jag älskar Grekland! Och Sverige är alltid i mitt hjärta även om jag inte har bott där sen 1982…..det blir lite kluvet i mellanåt….Ha en fin Majmånad!

  2. Hur blev han din adoptivbror egentligen? Fast jag skulle också vilja ha honom som adoptivbror han är så trevlig. Ser ut som ni har skoj!

  3. Jag ska åka till Aten i oktober på konferens. Ska undersöka i din blogg på tips på restauranger etc. Får se vad jag hinner med. Vi ska resa till Hydra och Glyfada. Ska bli jätteroligt! Jag har varit i Aten en gång tidigare men det är längesen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *