Yogaresa Dag 3

God morgon! Jag vaknade med välförtjänt träningsverk efter att jag fixat så vi fick träna med en gammal världsmästare i Thaiboxning. Michalis Drosos är en kampsportsmästare som lärde oss sparkar, slag och när han skulle demonstrera fällde mig med ett bensvep i ringen. Det var så häftigt att se alla deltagare sparras. Även vissa som aldrig förr sett en boxningssäck live.

Gårdagens magiska middag på Psaraki i Vlychada på Santorini rekommenderas alla. Om ni har vägarna förbi denna härliga ö måste ni äta på den familjeägda taverna vid den pittoreska hamnen. Kocken arbetaden tidigare på en prisbelönt krog men nu har han återgått till det enkla, det organiska, det närodlade och serverar fantastisk favaröra, vildgräs som växer i lavajorden och färsk fisk som nyss simmat i vattnet nedanför.

Eftersom det är problem att ladda upp bilder i bloggfunktionen så återkommer jag senare under dagen men annars kan ni följa med på Instagram, Twitter eller FB och namnet är @pascalidou. Kram på er alla. Nu står akupressur på schemat och sen ska jag sitta i skuggan och skriva en artikel.

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *