Mycket nytt under solen

Hej alla underbara vänner och hoppas ni mår fint!
IMG_1840

Här i värmen ligger vi inte på latsidan kan jag rapportera. Jag skriver och tränar och leker och umgås med gamla och nya vänner. Nu har min fina väninna Loulou från London anlänt och Melinas pappa Johan. Vi bor alla i ett fantastiskt hus på Malee Seaview (F5) som jag helst inte vill lämna. Här skriver jag krönikor och artiklar och förbereder min premiärdebatt i Sveriges Radio, P1 Debatt, som sänds den 2 februari kl.16.00. Ni är alla välkomna att vara med i direktsändningen på Kulturhuset och gå gärna in och Gilla vår Facebooksida HÄR.

Idag blev det också officiellt att jag är ny krönikör i tidningen Journalisten och det är en stor ära att få skriva för kollegor och mediamoguler om allt det jag burit på sen jag började arbeta som journalist 1995. HÄR kan ni läsa min första krönika som handlar om mediasituationen i EUs Ordförandeland Grekland och om demokratin som står med ryggen mot väggen när journalistiken vacklar. HÄR kan ni också läsa en intervju med mig om mina hjärtefrågor.

Nu ska jag skriva efter en härlig middag med ett tjugotal vänner på stranden. Varenda kväll samlas vi i stora gäng, sticker ner fötterna i sanden, beställer thaimat i massor, skrattar och njuter medan barnen springer runt. Varenda dag går jag barfota, osminkad och oftast okammad men idag satte Loulou sina flinka fingrar i mitt hår:
IMG_1795

Ett Yogapass på Oasis Yoga klämde vi också in med huvudstående och bryggor med Inyang och Jenny som gick på min Skriv- och Träningsresa:
1538838_612155532164906_992259779_n

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *