Droppen med dropp

Hej vänner,

Tystnaden beror på att jag hamnat på sjukhus med dropp. En magsjuka i kombination med vätskebrist. Jag ser knappt vad jag skriver. Men snart hoppas jag att vi hörs och ses. Ta hand om er!

Dela på

3 Svar på “Droppen med dropp”

  1. Men kära Alexandra varför tar du inte hand om dig? Ett paradis, så länge så måste du vara rädd om dig. Se nu till att friskna till,så du kan njuta av tillvaron. kram och må bäst(så gott det nu går)
    Tomas.

  2. Alexandra! Vad tråkigt att du blivit sjuk! Hoppas du snart blir bra igen och kan njuta av den vackra miljön och din fina dotter! Krya på dig kram

  3. Men att alla behover bli sjuka i Thailand.Gud vad ruskigt.Har aldrig gillat det stallet faktiskt…skrammande att se san fattigdom och lidande.Prostitution i alla aldrar osv.Hoppas flickan har nan som tar hand om henne och krya verkligen pa dig.Kan inte vara nat vidare att ligga dar pa sjukhus.Allt ar infekterat vad man gor eller ater sa blir man dalig.Hoppas inte flickan blir sjuk.Visst det ar billigt att resa till Thailand och varmt men det gar inte att jamfora varken maten,klimatet eller havet med medelhavet!Ha det bra anda.Kul att folja din blogg och se dina fina bilder.Melina har blivit stor ochjattelik dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *