Sawadee Kah från Koh Lanta!

Äntligen här! Bland svarta kobror och Dengueflugor. Bland farliga förare och stekande sol. I en hydda med luftkonditioneringen som hostar hest som en gammal storrökare. Där toapapper är hårdvaluta och täcket består av en sliten handduk. Där simbassängen är grön och kallas ögon-och öronpoolen för att alla barn får ögon-och öroninflammation så fort de doppar sig. Det fick Melina så fort vi satte foten här. Men även om jag anstränger mig för att mildra eventuell avund så jag kan inte annat än välkomna er till en paradisisk tillvaro på den familjevänliga ön Koh Lanta där vi nu ska bo i två månader. Här har Melina redan börjat förskolan med fantastiska fina fröken Anna från Haparanda och kompisarna Minya och Neo som är min kompis Tess Merkel underbara barn. Första informationsmötet på Svenska Skolan i Sanuk:

IMG_2452

Merkel och Grekland har förresten redan klivit in i ringen. Vi fajtas dagligen på Thaiboxningsklubben som tillhör den gamla mästaren William. Bilder kommer när jag ser mindre mätt ut och mer slagkraftig. Nu ser jag mest ut som en julskinka.

Middag första kvällen på magiska Where Else där vi vältrade oss i Paneng Curry, Papayasallader, Tom Kha Gay och andra delikatesser:

IMG_2445

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *