En tur till Venedig och Istrien!

Nu har jag varit i romantiska Venedig ett dygn för att sen hälsa på mina vänner som firade femton års kärlek i sitt hus i byn Baredine, nära Buje i Istrien, Kroatien. Nick och Achilles är greker från Australien som jag blev vän med i Aten för femton år sedan. Sedan dess har de hunnit bo i Hong Kong, Paris och nu London. De bjöd in sina närmaste vänner och det enda vi gjorde var att vi åt fantastisk mat och en massa tryffel i Istriens böljande landskap, besökte vingårdar och hade långa samtal om livet och världen. Deras vänner kom ända från Paris, London och New York för att fira dem och vi fick magiska dagar ihop i det här fina huset som ni kan få hyra.

IMG_3291

Venedig var givetvis fantastiskt men extremt dyrt. Vi hittade lokala favoriter och åt gott på trattorian Antique Carampane och på Madonna som serverade skaldjur och fisk.IMG_3279

Sen jag kom hem har det varit så hektiskt att jag inte hunnit träna på en månad. Jag har föreläst, skrivit på deadlines och gjort en massa jobb. Imorgon är det röd dag för nationen men för mig innebär det tolv timmars arbetspass som börjar i TV4 och slutar i SVT. Vi ses då!

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *