Föreläsningsturné i höst i en stad nära dig!

Hej vänner och hoppas ni just nu firar en fantastisk Midsommar med nära och kära och äter massor av mina favoritsillar! Själv jobbar jag i Aten, i +32 C med utsikt över en hårt trafikerad stadskärna. Nu är det dags att presentera en energisprudlande föreläsningsturné som jag länge längtat efter och som efterfrågats i storstäderna.

En föreläsningsshow om hur du tar makten över ditt liv

Det är dags att vi tar makten över våra liv. Drar på oss kaptensmössan och styr skutan dit vi vill – mot våra egna mål och drömdestinationer. Släpper taget om andras förväntningar och tar den plats som tillhör oss. Det är dags att vi slutar tvivla på vår egen förmåga och istället rätar på ryggen som stolta amasoner som vägrar väja för allehanda hinder och motvindar. Vi sliter av oss strypsnarorna. Slår dövörat till när olyckskorpar kraxar och höjer rösten när vi vill. Vi blir regissörer och manusförfattare och huvudrollsinnehavare i vår egna liv istället för att överlåta allt åt andra.

”Känn dig själv” rådde Oraklet i Delfi.  När kände du dig stolt över dig själv senast? Hur hanterar du motgångar och framgångar? Hur förvandlar du nackdelar till fördelar? Vilka är dina stödtrupper och hur stödjer du dig själv och andra? Hur kan du älska dig själv när din omgivning har fullt upp med att finna femtiotalet fel? Hur skapar man mer liv i livet? Hur går man från att vara det man gör till att bli den man innerst inne är?

Här delar jag ut mina knep, tricks och finter och överlevnadsstrategier jag tvingats utveckla i livets uppförsbackar och tvärvändningar. Det blir sång och dans och skratt i en show där du är huvudrollsinnehavaren.

Klicka HÄR för att boka era biljetter och hjärtligt välkomna!

Dela på

3 Svar på “Föreläsningsturné i höst i en stad nära dig!”

 1. Har sett filmen på TV.

  Tänkte på Marjana Begu, den romska flickan som lever i samma armod som romerna i Buzau och ändå kan sjunga så fantastiskt. Här en länk till Näktergalen:

  https://www.youtube.com/watch?v=E3YwqeCyX6k

  Apropå svenska helgdagar så tycker jag f.ö. vi kunde hyllan någon annan än Gustav Vasa på Nationaldagen med tanke på hur han behandlade romer på 1500-talet.

  Midsommar tycker jag väldigt mycket om /(firar på det lugna sättet och i det lilla formatet)

  I Sommar -98 älskade du Midsommar Alexandra.

  Artikeln i DN har jag inte läst så jag vet inte vad som hänt sen -98 och varför det stormar kring artikeln.

  Av alla Sommarprogram är ditt och Per-Gunnar Evanders de som fastnat bäst i minnet.

  Det finns väl en hel del gemensamma saker mellan Alexandra och Evanders skrivande. Barndomens betydelse bl.a.

  Det är ju så att sprider man rasism så blir man medansvarig till att en del barn kommer hem från skolan gråtande eller inte vill gå dit.

  Hur ser framtiden ut. Får vi se ett parti som väljer att samarbeta med SD?

  Hall of Shame väntar för dem i så fall.

  Nu tar jag semester och önskar alla en Trevlig semester!

  Flower Power!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *