Glad Midsommar!

Glad Midsommar vänner! Må ni fira i ljusets och kärlekens tecken. Många hör av sig och vittnar om ensamhet och vilsenhet under den här helgen. Jag har skrivit en artikel i DN om vikten av att bjuda in både gamla och nya svenskar i den svenskaste av högtider. HÄR kan ni läsa den. Så öppna era famnar, stugor, gods och gårdar. Inkludera flera. Integration är en schottis som kräver två. Och drick måttligt. Fulla vuxna är inget för barn.

Eftersom jag inte kunde fly in i jobb i år flydde jag landet. Melina och jag har firat på Kos med nya och gamla vänner. Vårt gudbarn och hennes underbara mamma och några fina svenska familjer vi stötte på här på stranden. Bland andra Arman och hans fru och dotter från Göteborg och Marie och Hedda från Täby.

Melina tog sin första tur på vattenskidor efter att jag visade hur man gör och drack upp halva Egeiska havet när jag föll i vattnet.

Eftersom hon lyckades så bra bjöd jag på en överraskning som hon drömt om så länge- en ridtur på stranden. Lyckan är komplett på vår sista semesterdag!

Vi har haft en drömsemester här på Blue Domes Mitsis Hotel på Kos. Maten från världens alla hörn – från sushi till tacos- är gudomligt god. Personalen är fantastisk – från kocken till städerskorna till hovmästaren och receptionisterna. Vattnet är kristallklart, det finns fri träning på stranden som jag dessvärre ”missade” för att jag låg lamslagen och slukad av en roman i solstolen eller simmade bort till hoppborgen med Melina. Jag har tagit morgonpromenader bort till byn 5 km bort i gryningen och känt sådan sällsynt harmoni. Bassänger överallt och sköna gräsmattor där vi hjulat och stått i bryggor. Och ett himmelskt SPA. Rekommenderas varmt med andra ord! Och bäst av allt- direktflyg till Kos på tre timmar och tio minuter från flygplatsen.

Imorgon bär det av till Aten. Där är det värmebölja med +39C. Puh. Vad ska ni hitta på?
Kram och Glad Midsommar!

Dela på

3 Svar på “Glad Midsommar!”

  1. Hej!
    När jag läser blogginlägg där man berömmer ett namngivet hotell så som du gör här och rekommenderar det så jättemycket, så tar jag chansen och vågar mig på att fråga en sak:
    Får du på något sätt betalt, rabatterad vistelse el dyl av hotellet för att du skriver om dem?

    Många (men inte alla) bloggare kallar sig ju numera influencers, dvs de försöker påverka sina läsare att välja det influencern rekommenderar – och fakturerar företag för det. Ett nytt yrke som en del försörjer sig gott på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *