Last day at My Yoga & Greek Gourmetjourney

Här kan ni läsa min Metrokolumn som bland annat handlar om denna härliga resa. De sköna Yogakläderna kommer från My Karma.

Nedan ser ni en fantastisk grupp stå på nacken:

De är som puppor som blommat ut till fjärilar. Skillnaden både fysiskt och psykiskt mellan första och sista dagen är osannolik! Jag är så rörd, tacksam och ödmjukt stolt över det jag lyckats skapa tillsammans med dessa vackra själar. Varenda är en hjältinna. Varenda en har överträffat sig själv. Fylld av beundran tar jag farväl. Men jag bär med mig alla. De är mina vänner. De är mina ledsagare ty varenda en av dessa deltagare har gett mig en liten livsläxa. Snart dags för nya äventyr och alla är välkomna!

 

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *