Statsministern i studion

God morgon vänner. Det blev en stressig morgon. Jag väcker aldrig min Melina för att jag vill att hon vaknar av sig själv i sin egen takt och typiskt nog sov hon som en stock just idag när jag skulle intervjua statsminister Fredrik Reinfeldt. Så vi sprang till dagis och jag vidare till jobbet för intervjun som sänds i programmet ”Mitt Sverige” i P4 på Nationaldagen kl. 15.03 då jag tycker ni ska lyssna när ni ligger i hängmattan. Reinfeldt var tydlig och vältalig och verkade vara på gott humör. Mer kan jag inte avslöja just nu. I studion fick vi även sällskap av eldsjälen och ståuppkomikern Melody Farshin från Husby och Pa Modou från Jordbro och Dansa-Pausa-bandet Panetoz och radiopsykologen Allan Linnér. Snart ska jag vidare på nya uppdrag. Stor kram på er alla.

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *