Modererar New York Times Lyxkonferens!

IMG_6694Hej från det historiska Hotel Grande Bretagne vid Syntagma Torget som varit både Nazistiskt högkvarter under ockupationen men också platsen där de moderna Olympiska Spelen signerades. Här intervjuade jag Maradona så för mig personligen är det en magisk plats. Nu får jag äntligen bo här eftersom jag modererar samtal på International New York Times Luxury Hospitality Konferens med bl.a Toni Cacace som äger magnifika Capri Palace. Han berättade hur de bjuder in kända konstnärer att bo och arbeta gratis på hotellet mot att hotellgäster får följa dem under arbetet. Det är den ultimata lyxen enligt honom för lyxresenärer som har allt men behöver inspiration och unika upplevelser. Men han bjuder också in gymnasieelever som får träffa konstnärerna för att så frön hos dem. Ett hotell bör integreras med samhället och addera mervärde, menar mr Cacace. De ordnar också fotoutställningar och trendspaningar.

Nedanför min balkong, i demokratins vagga, passerar ett par olika demonstrationståg. Det är sparkade skolvaktmästare och kurder som protesterar mot de fruktansvärda övergreppen som ISIS begår. Ett gäng paparazzis är också här och väntar på den kända advokaten Amal Alamuddin som nyss gifte sig med George Clooney. Hon kommer för att hjälpa Grekland återfå Parthenon-friserna från Brittiska Museet. Hoppas hon lyckas. Hon ska bo i mitt grannrum så varenda grekisk tv-kanal har hört av sig för att fråga om jag kan boka upp en intervju. Vi får se om jag lyckas haffa henne. Nu måste jag förbereda morgondagens panelsamtal om Teknologi och Asien med Kempinskis och Banyan Trees VD:ar.

IMG_6700

 

Dela på

Ett svar på “Modererar New York Times Lyxkonferens!”

  1. Tack för föreläsning på Häringe slottet idag!
    Du ägde publiken!
    Den känslan tar jag hem!
    ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *