När Amal Clooney tog över Grekland

IMG_6757
På frukosten imorse på Hotel Grand Bretagne stötte jag på advokaten och aktivisten Amal Alamuddin. Allt hade varit lugnt om hon inte nyss gift sig med skådespelaren George Clooney. Det har i mångas ögon reducerat henne till vackra Mrs Clooney. Och visst var hon vacker. Lång och så där märkbart modellmager, elegant vitklädd  med det svarta hårsvallet perfekt fönat. Men hon är så mycket mer än sitt fördelaktiga utseende. Hon är högutbildad advokat och aktivist och en stark kvinna som jobbar som vanligt bara dagar efter sitt magiska bröllop. Tillsammans med sina advokatkollegor, ett gäng gamla gråhåriga herrar, skred hon genom matsalen och ut till terassen för att inta sin frukost. Eftersom jag inte kunde stå emot gick jag ut, avbröt dem vänligt, presenterade mig, tackade för hennes arbete för att få hem Parthenon-friserna och bjöd in henne till New York Times konferens som jag är med och modererar. Hon log och tackade men hennes kollegor ryckte in och sa att de har för mycket på schemat för att hinna. Hon skulle ju träffa regeringen som för övrigt skickade henne ett par örhängen via en vän till mig, Hotellentrén kryllade av fotografer och journalister som övernattade på hotellet. Jag blev nerringd av grekiska medier men avböjde för att jag inte hade något särskilt att tillägga. Jag talade bara med E! Entertainment för att förklara vad Amal gör i Grekland. All uppmärksamhet och publicitet frågan kan få är fördelaktig.

I övrigt ledde jag panelsamtal om Asien och Teknologi inom ramen för Luxury Hospitality Conference. Jag har massor att berätta men är helt slut. Här kommer lite bilder. I morgonrocken igår kväll på balkongen spionerade jag på den samlade presskåren:

IMG_6733

IMG_6781

Dela på

Ett svar på “När Amal Clooney tog över Grekland”

  1. Wooow! Den sista bilden var amazing. Det var nog den Snyggaste, vackraste, sexigaste och kvinnligaste kvinnan jag någonsin sett! Vilken chock såhär på onsdagsmorgonen 🙂

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *