Nationalismens Apostlar på Dramaten

Nationalismens apostlar

Jag är så glad över alla roliga jobb och alla spännande människor jag får träffa. Igår presenterade jag temakvällen på Dramaten, en skandinavisk samproduktion om Nationalism som samtidigt spelades i Oslo och Köpenhamn och streamades till alla länsteatrar i landet. Publik i de tre länderna kunde se nyskrivna föreställningar på temat Nationalism. Det var ett samarbete mellan Dramaten och Sveriges största tidning Metro som avslutades med ett samtal som jag ledde mellan skådespelaren Reuben Sallmander, Metros chefredaktör Mona Johansson och dramatikern Lucas Svensson. Ni kan titta på föreställningar och samtal på både Metros och Dramatens hemsidor. Nu kastar jag mig på tåget till Göteborg för att föreläsa om min bok ”Kaos- ett grekiskt krislexikon”. Köp den HÄR.

Nationalismens apostlar

 

 

Dela på

3 Svar på “Nationalismens Apostlar på Dramaten”

  1. Hej Alexandra!s

    Jag såg dig på lanta must thai när du var där för att fotografera träningen. Vågade inte gå fram och säga något då så jag säger det nu. Du är en fantastiskt stark och inspirerande kvinna, jag älskar allt du skriver! Det behövs feminister som du som vågar ta plats och berätta hur det är. Du är underbar! Tack för din kamp för oss kvinnor. Och du är grym på must thai!

    Stor kram!

    1. Åh nej såg du mig just den dagen när jag egentligen borde ligga i sängen för jag hade feber och det var min sista dag och jag var tvungen att fotografera!. Efter en vecka i sängen släpade jag upp mig och var helt sjuk…. Men tack ändå. Tack underbara du för dina peppande ord! Tusen tack och må kraften vara med dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *