St Eriksmedaljen 2018

Stockholms stads kommunstyrelse har delat ut S:t Eriksmedaljen sedan 1938. Nu var det min tur att få ta emot min första medalj någonsin inför hundratals Stockholmare i Stadshuset. Min pappa Jannis som städat halva Stockholm och putsat stadens fönster i snart 40 år fick följa med. Detta var en kväll jag aldrig kommer glömma. Tack Stockholm!

Alexandra Pascalidou tilldelas S:t Eriksmedaljen 2018 i Blå Hallen i Stockholms Stadshus
Alexandra Pascalidou har tilldelats S:t Eriksmedaljen - 2018
Alexandra Pascalidou tilldelas S:t Eriksmedaljen 2018 i Blå Hallen i Stockholms Stadshus

Här med alla andra underbara pristagare. Bl.a. superhöjdhopparen Kajsa Bergqvist.

Och med pappa som är sjuk och hade panik för att han inte hade någon kostym. Men han försökte lugna ner mig med orden:

”Var inte orolig, jag ska klä mig som en gangster!”

Alexandra Pascalidou tilldelas S:t Eriksmedaljen 2018 i Blå Hallen i Stockholms Stadshus
Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *